Hyra elverk Stockholm

När du behöver ett elaggregat

Elverk

Elverk förser evenemang med ström

Vid stora fester och evenemang utomhus krävs det mycket ström och det går ju inte att bara dra en förlängningssladd från närmaste eluttag. Ibland kanske det inte ens finns någon kraftkälla i närheten, som till exempel när man arrangerar en fest eller event i en park, trädgård eller på en stor äng. 

Då är lösningen en extern strömkälla i form av ett portabelt elverk som effektivt ger den strömstyrka man behöver. Vid tillfälliga behov har det blivit mycket populärt att hyra ett kraftfullt elverk som levererar strömmen.

Det finns ett elverk för alla behov

Det finns ett stort antal elverk med olika storlekar och bränslen på marknaden idag. Det finns allt från små elverk på från 1 kW som förser båten eller husvagnen, till stora kraftfulla generatorer på 250 kW som kan driva i stort sätt vad som helst.

Det finns miljövänliga biogasdrivna varianter och klassiska bensin- eller dieseldrivna aggregat i alla tänkbara strömstyrkor. Tekniken har utvecklats och specialanpassats för att passa alla behov.

Utvecklad prestanda

Ett problem med gamla dieselaggregat har varit ljudnivån. I dagens moderna generatorer har det tagits fram modeller med väldigt tysta generatorer, vilket passar bra till miljöer som är extra bullerkänsliga. Utan att för den skull har sämre presanda. Det har även utvecklats oerhört kraftiga och säkra elverk med den moderna tekniken.

När du behöver hyra ett elverk

Många privatpersoner och företag har insett hur smidigt det är att hyra ett elverk för att sköta strömförsörjningen när man ska arrangera ett event eller större festlighet. Utifrån behov och önskningar finner vi ett lämpligt aggregat. Vill man ha elverket levererat går det utmärkt. 

Det är noga att ange vilka krav och vad man har tänkt sig driva med elaggregatet för att få en passande modell. 

Ta kontakt med oss via formuläret så hjälper vi dig och garanterar att vi kommer att leverera en passande produkt utifrån dina krav och behov.

 

elverk INF1500X

elverk INF3800X

Vi hjälper dig med strömmen